O proflipp.com

PROFLIPP.COM ni nastal čez noč. PROFLIPP.COM je zgodba. Zgodba ustvarjena z ljubeznijo. Z Ljubeznijo do dela, ustvarjanja, do fotografije. Na PROFLIPP.COM je objavljenih že preko 600 fotogalerij in objavljenih preko 15 000 fotografij, ki jih je ustvarila mlada ekipa. To je zgodba ! Zgodba o povezovanju, delavnosti, sodelovanju o številnih neprespanih nočeh in ne nazadnje o ZMAGI ! Začetku obratovanja spletnega portala PROFLIPP.COM. PROFLIPP.COM ni navadna spletna stran! To je spletna stran s sistemom, ki obiskovalcem omogoča naročilo ORIGINALNIH fotografij brez logotipov. Preprosto, hitro in varno. To je dokaz! Dokaz, da smo mladi delavni ustvarjalni. Da smo se sposobni povezati in ustvarjati.

Naša VIZIJA je vaše dogodke, prireditve, obletnice prikazati v najboljši luči. Beseda PROFLIPP je sestavljena iz PRO in FLIPP, kar pomeni da ustvarjamo profesionalno in prikazujemo Fantastično Življenje Intelektualnih Potencialnih Ljudi. Želimo, da vaši dogodki postanejo FLIPP Fantastični, polni energije in številnih obiskovalcev. Najodmevnejši dogodki so nastali izključno iz objav in prispevkov v medijih, katerih pa nebi bilo brez dela fotografov. To daje naši organizaciji še večji pomen zanos in veljavo.

Tudi sami lahko pripomorete k gradnji in razvoju PROFLIPP ekipe. Organizirate dogodek, prirejate zabavo, obletnico, rojstni dan. Prav vsak dogodek si zasluži profesionalno fotografijo. Fotografijo vaših najlepših trenutkov preživetih s prijatelji, znanci. Fotografija je edina, ki lahko ustavi čas naj ustavi tudi vašega. Kontaktirajte nas na info@proflipp.com