POLITIKA ZASEBNOSTI

VARNOST PODATKOV

Nakup prek spletne trgovine www.proflipp.com je popolnoma varen. Podjetje-skrbnik spletnega mesta se zavezuje, da bo vse osebne podatke, zbrane za izvedbo postopka nakupa (ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronska pošta), skrbno varoval in hranil.

ZBIRANJE IN OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki so podatki, ki vas identificirajo: vaše ime, priimek, elektronski naslov ali fizični naslov. Naša spletna trgovina ne zbira vaših osebnih podatkov, razen če jih omogočite, naročite izdelke ali se naročite na naše novice.

UPORABA IN RAZŠIRJANJE OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna trgovina bo vaše osebne podatke uporabljala izključno iz tehničnih razlogov za upravljanje spletnega mesta, da vam omogoči dostop do določenih informacij ali za splošno komunikacijo z vami. Naša spletna trgovina vaših osebnih podatkov ne bo posredovala tretji osebi ali jih prodala na kakršen koli drug način, razen če prenos informacij tretji osebi izrecno dovoljuje ali zahteva zakon. Zaposleni v naši spletni trgovini so zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in so dolžni upoštevati pogodbo o zaupnosti. Za zaščito osebnih podatkov je uporabnik odgovoren tudi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

SVOBODA IZBIRE

Podatke, ki jih posredujete naši spletni trgovini, lahko nadzirate. Če se odločite, da ne boste posredovali svojih podatkov naši spletni trgovini, potem ne boste imeli dostopa do nekaterih spletnih mest na strani. Uporabniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja novic, se lahko odjavijo tako, da nam To sporočijo na elektronski naslov info@proflipp.com

AVTOMATSKO SNEMANJE INFORMACIJ (OSEBNI PODATKI)

Vsakič, ko dostopate do naše spletne trgovine, se samodejno zabeležijo splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskanja, število obiskov, povprečni čas obiska na spletni strani, obiskane strani) (ne kot del aplikacije). Te podatke uporabljamo za merjenje privlačnosti našega spletnega mesta ter izboljšanje vsebine in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obdelave in niso posredovani tretji osebi.

VARNOST

Naša spletna trgovina si močno prizadeva zagotoviti varnost osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipulacijo in nepooblaščenim dostopom ali nepooblaščenim odkrivanjem.

MLADOLETNI

Naša spletna trgovina priporoča vsem staršem in skrbnikom, naj svoje otroke naučijo varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na internetu. Mladoletniki ne smejo dopuščati nobenih osebnih podatkov na naši spletni strani brez soglasja staršev ali skrbnika. Naša spletna trgovina nikoli ne bo zavestno zbirala osebnih podatkov mladoletnikov ali jih uporabljala ali razkrivala tretjim osebam brez njihovega dovoljenja.

POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH MEST

Naša spletna trgovina lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ta izjava o zasebnosti ne zajema. Ko zapustite našo spletno trgovino, preberite izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

PRAVICA DO INFORMACIJ

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, se lahko brez pridržkov obrnete na zgornji kontakt. Na podlagi vaše zahteve vas bomo takoj pisno in v skladu z veljavno zakonodajo obvestili, kateri osebni podatki, če obstajajo, so bili zbrani med obiskom naše spletne trgovine.

PRIVOLITEV  ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV V ZVEZI Z VLOGO NA SPLETNI STRANI

Z osebnimi podatki sledimo načelom preglednosti in skrbnosti v skladu s SPLOŠNO UREDBO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (ENGL. SPLOŠNA UREDBA O ZAŠČITI PODATKOV – GDPR; UREDBA) in ZAKONOM O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV. Za uporabo, shranjevanje in obdelavo osebnih podatkov, ki smo jih pridobili z vašo prijavo za naše storitve, potrebujemo vaše soglasje. Spodaj najdete vse informacije o upravljanju posamezne privolitve.

Soglasje v zvezi s prejemanjem naših novic

Z izpolnitvijo obrazca »Prijava na novice«,  registracijo na naši spletni trgovini, prijavo na obveščanje o akcijah, novostih, prijavo na objave o trenutni ponudbi in posodobitvah iz spletne trgovine se uporabnik strinja, da bo v skladu z zakonodajo posredoval podatke, za katere veljajo osebni podatki. V tem primeru so to: ime in priimek, e-pošta in naslov IP naprave, iz katere je prijavljena.

Soglasje v zvezi s prejemanjem naših objav

Z izpolnitvijo prijavnice za prejemanje objav o trenutni ponudbi in posodobitvah iz spletne trgovine se uporabnik strinja, da bo v skladu z zakonodajo posredoval podatke, za katere veljajo osebni podatki. V tem primeru je to: ime in priimek, e-pošta in naslov IP naprave, iz katere je prijavljena.

VAŠE PRAVICE NA PODLAGI SOGLASJA

Posameznik lahko kadar koli od upravljavca zahteva, da trajno ali začasno ustavi uporabo svojih osebnih podatkov za zgoraj omenjene namene. Takšna zahteva se lahko kadar koli naslovi na zgoraj navedene kontaktne podatke in podrobno navede, katero soglasje je treba preklicati. Poleg tega ima še naslednje pravice:

PRAVICA DO DOSTOPA do njihovih osebnih podatkov, zbranih v zvezi z njimi, pri čemer lahko operater uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje identitete posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, zlasti v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev

PRAVICA DO POPRAVKA netočnih podatkov, zbranih v zvezi z njimi, pri čemer lahko operater uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje identitete posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, zlasti v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev, pravico do “pozabe”, tako da izbriše vse podatke, če so izpolnjeni pogoji iz 17. Člen splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov

PRAVICA DO PRENEHANJA UPORABE osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno s profiliranjem

PRAVICA DO AVTONOMNEGA ODLOČANJA o uporabi osebnih podatkov na podlagi avtomatizirane obdelave

Postopek izvrševanja pravic

ZAVEDAM SE, DA SMO VSE ZGORNJE OMENJENE ZAHTEVE, ki se nanašajo na uresničevanje pravic v zvezi z osebnimi podatki, lahko v pisni / elektronski obliki naslovljene na operaterja na poslovni naslov ali elektronski naslov.

ZAVEDAM SE, DA UPRAVLJALEC OD MENE ZAHTEVA DODATNE INFORMACIJE za namene zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, tožba pa se lahko tudi zavrne, če se dokaže, da je ni mogoče zanesljivo identificirati.

ZAVEDAM SE, da mora operater na mojo zahtevo, ki jo uveljavljam v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, ODGOVORITI brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje en mesec po prejemu zahteve.