PRESS ★ FOTO ★ VIDEO

O Nas

Fotografija je vsepovsod. Na oglasnih panojih, letakih, brošurah, revijah. Celotni spletni mediji so sestavljeni iz fotografij. Vsak članek/prispevek v medijih vsebuje vsaj eno fotografijo, ki obiskovalcem pove veliko več kot besede. Še več pri nekaterih prispevkih sploh niso pomembne besede ampak izključno fotografije. Fotografija namreč pove tisoč in več besed. Če medijem odvzamemo fotografije ostanejo gola besedila, brez barv, brez življenja. Spletni medij postane mrtev, kdo si želi spletne medije in tudi ostale revije, časopise brez fotografij ? Prav fotografije so tiste, ki nazorno prikažejo dogajanje.

Želimo, da fotografija pridobi na pomenu, veljavi, da se upošteva, da je to intelektualna lastnina, da se spoštujejo avtorske pravice, fotografe, ki včasih delamo v nemogočih razmerah, ki imamo za sabo veliko neprespanih nočeh, ki smo vedno pripravljeni investirati v svojo opremo, zato želimo, da tudi vi investirate v nas.

K ustvarjanju vabimo tudi tebe, če se vidiš v ekipi polni energije, volje do dela. Imaš rad delo z ljudmi in za ljudi, si komunikativen, vztrajen, vesten in imaš rad delo s fotografsko opremo.

Ustvarjamo nove zgodbe, nove poglede, rišemo nova obzorja, nove nasmehe in spomine. Spomine, ki se jih boste spominjali v vaši starosti in spomine, ki bodo ostali za vaše potomce. Zaslužite si pravo fotografijo. Fotografijo PROFLIPP – Fotografija z energijo !

Ekipa PROFLIPP

USPEH JE V SODELOVANJU

Brez fotografije ni napredka ! Brez fotografije ni prispevkov v medijih, brez fotografije ni objav na socialnih omrežjih. Potrebujete še kakšen razlog, da začnemo sodelovati ? Prikažemo vas v najboljši luči, ker si zaslužite biti prepoznavni ! Fotografija je edina, ki lahko ustavi čas naj ustavi tudi vašega.

Kontaktirajte nas na info@proflipp.com

KAKO DO ORIGINALNE FOTOGRAFIJE?

  • Življenje potrebuje spomine. Ustvarjamo zgodbe skozi fotografijo!
  • Za pridobitev originalne fotografije nas kontaktirajte na info@proflipp.com